Raaw Alchemy Niacinamide treatment essence

55,00

Je nieuwe dagelijkse huidversterker om de poriën te liften, hydrateren en minimaliseren

Categorieën: ,

Beschrijving

Uw nieuwe dagelijkse huidversterker om de poriën te liften, hydrateren en minimaliseren. Een toner, mist en behandelingsessentie in één, gemaakt met essentiële antioxidanten en hydraterende ingrediënten zoals niacinamide, hyaluronzuur, laminaria-algen, bosbessenextract en cafeïne. Deze pre-serum-essence verfijnt zichtbaar de poriën, maakt de huid voller en verbetert de textuur voor een gezonde en verjongde glans.

How to use:Aanbrengen op een schoon gezicht. Giet 2-3 druppels van de essence in de handpalmen en druk zachtjes met je handen en vingertoppen in de huid. Gebruik na het reinigen en vóór serum en gezichtsolie. Druk zachtjes op gezicht en hals gedurende 1 minuut of tot het volledig is opgenomen. Gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds. Om de bloedstroom en circulatie te verbeteren, raden wij u aan het product zachtjes met uw vingers in de huid te tikken en te slaan, waardoor het product beter kan doordringen.

Extra informatie:
100

Ingrediënten
aqua (water), glycerin (vegetable derived), laminaria digitata (seaweed), porphyra umbilicalis (nori seaweed), niacinamide (vitamin B3), sodium hyaluronate (hyaluronic acid), caffeine, allantoin, rosmarinus officinalis leaf/stem/flower (rosemary) water, propanediol, uliginosum fruit (blue berry) extract, bixa orellana leaf extract (and) jacaranda mimosifolia flower extract (and) kalanchoe pinnata leaf extract (and) deoxyribonuclease (and) glucose oxidase (natural preservative), potassium sorbate, lactic acid.